Geoblog.pl    HeeeeeeenDaleko    Podróże    Plany Plany i Plany    I wlasnie z tego miejsca bedzie start
2008
kwi

I wlasnie z tego miejsca bedzie start

Polska
Polska, Wrocław

Ale do samej podrozy i opisow niezwyklych miejsc ludzi oraz przezyc musimy jeszcze troche poczekac.....zaczynam ten Blog bo mam nadzieje nawiazac kontakty z ludzmi ktorzy juz maja za soba podobna podroz lub sa w trakcie....
Aby plany nabraly realnych i wymiernych aspektow calej tej podrozy narezie zbieram srodki finansowe pracujac w Irlandi.....tu troche szybciej i latwiej mozna zgromadzic potrzbna sume wiec zdecydowalem wlasnie na takie rozwiazanie. wiec tu musze jeszcze troche posiedziec by sprawe dociagnac do konca......mam nadzieje ze jak najszybciej bede dodawal tu opisy wlasciwe co do tematyki czyli z mojej niesamowitej podrozy.
Jak juz wspomnialem celem jest Australia i Nowa Zelandia moze tez jeszcze kawalek oceani...Trasa przez Slowacje Wegry Romunie Bulgarie Turcje Iran Pakistan Indie (Nepal,Chiny) Laos Tajlandia Malezja (Indonezja) oraz Cel
Sama droga moze jeszcze ulec korekcie pod wplywem sugestji jak i wlasnych przemyslen i przezyc>Prosze o sugestje w tej sprwie jak i w aspekcie srodka transportu czyli na czym do tej Australi o wybraniu odpowiedniego miesiaca i o wszystkich praktycznych rzeczach ktore powinienem wiedziec
Zastanawiam sie jeszcze kogo by tu namowic jesli bede musial to wybiore sie sam.
Chociaz fajniej bylo by w jakies grupie zawsze to razniej[ Wiec kto chce sprobowac]
Hmmmm teraz cale swoje zycie ukladam pod dyktando tej podrozy przelozylem slub bo nie chce by zona czekala na mnie sama w domu[sama nawet nie chce myslec o podobnym warjactwie...zreszta sama twierdzi ze nim jestem tzn tym warjatem hmmmmm ale dlaczego mnie kocha? ha ha ha] a przyjaciele rzucili sie w wir pogoni za szczesciem tzn za pieniadzem by miec wypasione fury ekstra domek itp podruzy nawet nie chca slyszec nie maja czasu na podobne glupie pomysly...Mojim zdaniem szkoda na to zycia tzn na takie postepowanie ktore reprezentuja moji Kumple....sam osobiscie mam inny poglad na zycie chce zobaczyc jeszcze kawal naszej planety....do puki mam jeszcze sily witalne ha ha ha na Starosc to jednak chce zajmowac sie swojimi wnukami[no i na starosc zapewnie jedyna rzecza bedzie martwienie sie o leki na drugi dzien.no i problemy z prostataheeeeeeeeee)...i opowiadac im historie ja to dziadek podrozowal.....
DLATEGO BARDZO PROSZE O WSKAZOWKI I WLASNE DOSWITCZENIA Z CHECIA JE WYKORZYSTAM

HeeeeeeenDaleko
Mariusz Zalewski
zwiedził 1% świata (2 państwa)
Zasoby: 2 wpisy2 0 komentarzy0 0 zdjęć0 0 plików multimedialnych0

Moje podróże